– Tad vēl jo labāk, apēdīsim tos paši. ”
Te jāpiemin, ka Gaļa salātus, visticāmāk, gatavoja no konservētas krabju gaļas, ko, fasētu bundžas, reizēm "izmeta" pārdošanā, jo Padomju Savienībā tolaik vēl nebija pieejams tāds mūsdienās iecienīts produkts kā krabju nūjiņas.
“Ko tev uzlikt? Salātus vai rostbifu?” - filmas tupinājumā Nadežda jautā Ipolitam pēc tam, kad viņi pirmo reizi izlikuši aiz durvīm iereibušo Lukašinu. Ļoti iespējams, Nadja bija pagatavojusi tolaik (un joprojām) populāros gaļas salātus, ko dažādās versijās dēvē gan par "Olivjē", gan "Galvaspilsētas salātiem", "Maskavas salātiem", bet mēs zinām kā rasolu.
Visvairāk filmā nācies ciest Nadjas gatavotajam zivs galertam, ko Ipolits nolīdzina līdz ar zemi. Nav gan īsti skaidrs, kā Nadjai (vai rekvizitoriem) ir izdevies to sabojāt, bet frāze ‘’Cik gan pretīgs ir jūsu zivs galerts!'” esot bijusi Ipolita lomas atveidotāja aktiera Jurija Jakovļeva improvizācija, jo šis ēdiens tiešām esot padevies nebaudāms.
Vieglu garu un garšīgus svētkus!