2021. gada pieturzīmes Iemīļotāko recepšu TOP 10

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: Depositphotos.com / Receptes.lv kolāža

Vēl viens gads ir noslēdzies, un mēs esam apkopojuši 10 lasītākās receptes portālā Receptes.lv 2021. gadā. Vai vari uzminēt, kuras receptes ieņem Top 3? Skaties tālāk un noskaidro!

Nav noslēpums, ka latvietim garšo zupas. Arī aizvadītā gada lasītāko recepšu TOP 10 atklāj zupa - biešu zupa. Koša, sātīga - recepte, kas nepieviļ. 9. vietā ēdiens, ko varam braši saukt par svētdienas rīta klasiku - plānās pankūkas. Ir svarīgi atrast to īsto recepti,  un tā varētu būt tieši šī!

2020. gadā tieši šis tandēms ieņēma topa 10. un 9. vietu, bet 2021. gadā abas receptes ir lasītas vēl vairāk un pakāpušās uz 8. un 7. vietu. Mēs ticam, ka aizvadītajos svētkos uz galda bija daudzās mājās atrodamas gan svaigi ceptas kotletes, gan konservēšanas sezonas laikā pašu ieburkotie gurķīši.

Topa vidusdaļā kāds ļoti latvisks ēdiens, bet blakus ar saknēm no Itālijas. 6. vietā - vienkāršais pasakainais - kartupeļu pankūkas, bez nekādiem jokiem un sarežģījumiem. 5. vietu 2021. gada lasītāko recepšu topā ieņēmusi lazanja. Sauksim to par itāļu klasiku ar latvieša rokas pieskārienu - gardi!

Kā gan bez saldumiem! 4. vietu ieņem ābolkūka, kuras gatavošana ir tik vienkārša, ka galā tiks arī tie, kas kūkas nekad necep, un tā pasakainā garša, mmm! Uz goda pjedestāla 3. vietā klasika, kas nenoveco un, šķiet, nekad nenovecos - saldā šokolādes desa, saukta arī par saldo bruneti. Cepumi, kakao un marmelāde - bez šiem trīs elementiem nu nekādi!

Un uzvaras laurus, tieši tāpat kā 2020. gadā, plūc zupas! 2. vietā vasaras klasika - aukstā zupa, bet 1. vieta un absolūta līdere ir soļanka.

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu