Pašmāju blogeri pagatavojuši lielāko porciju rasola - pilnu kublu

Receptes.lv
Pašmāju blogeri pagatavojuši lielāko porciju rasola - pilnu kublu
Facebook Draugiem Whatsapp Pinterest
Comments 7
Foto: Instagram

Aizvadītajā nedēļā Daugavpilī pašmāju blogeri īstenojuši grandiozu plānu - uztaisījuši, iespējams, vislielāko rasola porciju Latvijā, informē portāls balticevents.info.

Par galvenajiem projekta pavāriem kļuva Rīgas blogeri Andrejs Černuckijs (@andrejko.epta) un Vadims Guivans (@guivan16), ka arī dziedātājs un populārās dziesmas “Karantin” («Карантин») autors Aleksejs Blaževičs (@usygde)

Lai sagatavotu salātus, pavāri izmantoja 70 kilogramus doktordesas, 25 kilogramus zaļo zirnīšu, 115 kilogramus kartupeļu, 30 kilogramus marinēto gurķīšu, 15 kilogramu majonēzes, 150 olu un 30 kilogramu burkānu. Gatavošanas laiks aizņēma veselu diennakti. Rezultātā salātu svars sasniedza 305 kilogramus.

Salātus nolēma ievietot koka kublā, kur parasti notiek pirts procedūras. Par visa procesa finālu kļuva blogeru peldēšana kublā ar Olivjē salātiem. Ēdiena idejas autors ir “Fam3House” Rīgas tiktok mājas līdzdibinātājs Romans Nozdrins.

"Ārā ir ļoti auksti, visi ceļi pilni ar sniegu, un cilvēki atkal gaida jaunus ierobežojumus. Mēs izdomājām atgādināt visiem par gaidāmiem svētkiem un uzstādīt vislielāko Olivjē salātu rekordu Latvijā," stāsta Romans.

Tēmas
Receptes.lv iesaka
Lasītākais šonedēļ
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu