Raksta turpinājums
/nginx/o/2021/10/14/14137444t1h1a66.jpg)
Vai zināji, ka pelmeņus var arī marinēt un cept uz grila, iegūstot izcili gardu maltīti?
Grilēti pelmeņi
Sastāvdaļas:
- Pelmeņi - 1 kg;
- Kečups - 3 ĒK;
- Majonēze - 3 ĒK;
- Sinepes - 2 ĒK;
- Sojas mērce - 3 ĒK;
- Ķiploki - 3 daiviņas;
- Zaļumi.
Sagatavošana
Bļodā sajauc majonēzi, kečupu, sinepes, sojas mērci, pievieno sasmalcinātus ķiplokus. Ber iekšā pelmeņus, apmaisa un iemarinē, kamēr iekurina grilu.
Liek pelmeņus grila restītēs un grilē, ik pa laikam apgrozot, līdz tie ir gatavi. Pasniedz, pārkaisot ar zaļumiem. Ja vēlas, var pievienot arī etiķi.
Raksta turpinājums