Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Uz grila gatavoti pelmeņi

Foto: Shutterstock

Vai zināji, ka pelmeņus var arī marinēt un cept uz grila, iegūstot izcili gardu maltīti?

Grilēti pelmeņi

Sastāvdaļas:

  • Pelmeņi - 1 kg;
  • Kečups - 3 ĒK;
  • Majonēze - 3 ĒK;
  • Sinepes - 2 ĒK;
  • Sojas mērce - 3 ĒK;
  • Ķiploki - 3 daiviņas;
  • Zaļumi.

Sagatavošana

Bļodā sajauc majonēzi, kečupu, sinepes, sojas mērci, pievieno sasmalcinātus ķiplokus. Ber iekšā pelmeņus, apmaisa un iemarinē, kamēr iekurina grilu.

Liek pelmeņus grila restītēs un grilē, ik pa laikam apgrozot, līdz tie ir gatavi. Pasniedz, pārkaisot ar zaļumiem. Ja vēlas, var pievienot arī etiķi.

Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu