Kas garšo karaliskajai ģimenei? Kaviāra un austeru sarakstā nav! (1)

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: TVNET kolāža

Ja domājam par karalisko ģimeni un ēdienu, tad prātā nāk izsmalcināti augstas klases ēdieni, bet arī viņi ir tikai cilvēki, kuriem garšo arī vienkāršākas lietas, kuras ēd arī daudzi no mums. Par karaliskās ģimenes locekļu mīļākajiem ēdieniem ziņo portāls "People".

Elizabete II

Viņa ir Anglijas karaliene, taču, kā izrādās, mīl tradicionālu amerikāņu maltīti - hamburgerus! Bijušais karaliskās ģimenes šefpavārs Darens Makgreidijs sacīja, ka karaliene dod priekšroku burgeram bez maizītēm, ko pasniedz nevis ar kečupu, bet dzērveņu zapti. Šo maltīti karaliene baudot ar nazi un dakšiņu.

Princis Čārlzs

Viņš īpaši mīl plūmes, kas nāk no paša dārza.

"Norādījums bija likt bļodā divas plūmes un nedaudz sulas un nosūtīt to viņam brokastīs," Makgreidijs reiz teica. "Es ieliku bļodā divas plūmes, taču viņš vienmēr paņēma tikai vienu, bet es brokastīm otru plūmi atkal liku burkā."

Tā viņš kādu rītu nodomājis: "Labi, viņš brokastīs apēd tikai vienu plūmi, tāpēc es ievietošu bļodā tikai tik, tomēr jau pēc brīža virtuvē izskanēja lūgums: "Vai tomēr varētu palūgt divas plūmes?" Tāpēc es turpmākos rītus pieturējos pie sākotnējās vienošanās."

Princis Džordžs

Slavenību šefpavārs Aldo Zilli, kurš ir strādājis kopā ar princi Viljamu jauniešu bezpajumtnieku labdarībā, atklāja Viljama dēla, prinča Džordža, pārsteidzošo mīļāko ēdienu.

"[Viljams] ir brīnišķīgs. Es gaidu, kad viņš man atzvanīs, jo acīmredzot viņš aizsteidzās pagatavot sava mazā zēna mīļāko ēdienu - makaronus ar bekonu un olu jeb "spaghetti carbonara"," sacīja Zilli.

Princese Šarlote

2019. gada februārī Keita daudz mācījās par to, kā pārtika var ietekmēt fizisko un garīgo labsajūtu. Tajā laikā Keita skolas bērniem stāstīja par savu meitu un piebilda, ka arī viņas bērni palīdz viņai gatavot ēdienu, ieskaitot iecienītāko "siera makaronu" recepti.

Princis Luiss

Keita reiz teica, ka viņu ģimene audzē savus dārzeņus un mazais Luiss patiesībā ir liels to cienītājs! Tā kā zēnam ļoti garšo bietes, Mērija Berija kopā ar Keitu pagatavoja biešu un šokolādes kūku svētku TV īpašam piedāvājumam.

Princis Filips

Šefpavārs Darens Makgreidijs reiz stāstīja, ka Filips iecienījis krievu ēdienu, kas sastāv no laša un dārzeņiem, kas pildīti kārtainās mīklas izstrādājumos.

Keita Midltone

Keita reiz atklāja, ka vienas no ģimenes iecienītākajām vakariņām, ko gatavot mājās, ir karijs.

"Bērniem ir porcija bez garšvielām, pieaugušajiem - vidēji asa," viņa sacīja. "Un man ļoti patīk ass ēdiens." Viņa pieminēja, ka arī Šarlote diezgan labi panesot asus ēdienus.

Megana Mārkla

Kalifornijas meitene 2015. gadā pastāstīja, ka viņas mīļākie ēdieni ir jebkas "svaigs".

"Mēs esam tik izlutināti ar pieejamajiem produktiem, un mana mīlestība pret vienkāršām, labi sagatavotām sastāvdaļām ir pilnībā saistīta ar to," viņa sacīja. "Un uzturs mēdz būt arī veselīgāks - smūtiju bļodas, zaļās sulas, salāti, perfekti suši, grilētu zivju tako. Tas viss man liek domāt par mājām."

Karalienes korgiji

Karalienes iemīļoto suņu diēta ietver kāpostus, jēra aknas un rīsus, atklāj bijušais karaliskās ģimenes šefpavārs Greiems Ņūbulds.

Komentāri (1)CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu