Jaunajam kulinārijas entuziastam un blogerim Piparam jauns raidījums: "Pipars Cepās"

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Kulinārijas blogeris Pipars
Kulinārijas blogeris Pipars Foto: Publicitātes foto

15 gadu vecumā izdota sava pavārgrāmata, un nu, neilgi pēc tam - savs kulinārijas raidījums. Rojs Puķe jeb Pipars turpina pārsteigt un iepriecināt radoši darbojoties ne tikai virtuvē, bet nu arī pie grila. 

Par raidījums "Pipars Cepās" mums pastāstīja tā galvenā zvaigzne - pats Pipars.

Pastāsti, par ko būs šis raidījums?

Šajos raidījumos es dalīšos ar idejām, ko pagatavot uz grila. Grils nenozīmē tikai šašliks, steiks vai gaļa. Tā diemžēl ir pirmā asociācija, runājot par grilēšanu. Uz grila mēs varam pagatavot arī dažādus dārzeņus, zivis un jūras veltes, izcept picu, nokūpināt vistu spārniņus, uzgrilēt augļus un pagatavot desertu! Grilēšanas iespējas ir ļoti plašas un pienācis laiks, cilvēkiem par šo visu uzzināt!

Sezonā būs sešpadsmit raidījumi, tātad, sešpadsmit nedēļas skatītājiem būs iespēja redzēt tevi TV ekrānos, kuros dalīsies ar savām receptēm?

Jā, es gaidīšu skatītājus ceturtdienu vakaros 20:00 ReTV ēterā. Mēs speciāli esam izvēlējušies ceturtdienu vakarus, lai grilēšanas cienītājiem būtu iespēja smelties idejas un nedēļas nogalēs izmēģināt kādu no receptēm pašiem uz sava grila!

Tās īsti nebūs receptes, to ierastajā veidolā, ar precīzām norādēm un gramiem. Tās būs idejas, jeb ieteikumi! Manuprāt, tieši grilēšana dod iespēju eksperimentiem un dažādām atkāpēm no vispār pieņemtajiem standartiem kulinārijā.

Pamaini nedaudz temperatūras režīmu, paregulē gaisa plūsmu, pievieno nedaudz citas garšvielas, vai piemet kvēlojošām oglēm kādu ābeles vai ķirša zariņu! Rezultāts tevi pārsteigs! Marinādes, tās vien dod iespēju variēt. Es vēlos aicināt cilvēkiem būt drošākiem un ļauties eksperimentēt un izmantot grilēšanas iespēju daudzveidību. Es pastāstīšu arī par dažādu aksesuāru izmantošanu, dažādām grilēšanas tehnikām un marināžu veidiem, bet kā jau teicu, nebūs striktu norāžu. Katrs manis gatavotās receptes varēs piemērot savai gaumei un patikšanai.

Vai gaidāms kāds īpašs pārsteigums?

Esam padomājuši arī par iespēju īpaši iepriecināt kādu no "Pipars Cepās" skatītājiem. Vasaras vidū vienam no mūsu raidījumu skatītājiem paveiksies jo īpaši! Mēs dāvināsim keramisko grilu "Kamado Bono Minimo"! Smuku, sarkanu un kvalitatīvu jaunākās paaudzes keramisko grilu. Esmu drošs, par šādu grilu priecāsies ikviens grilēšanas piekritējs. Tas dos iespēju uzlabot savas grilēšanas iemaņas un kļūt par īstu grilēšanas meistaru!

Tiekamies raidījumos un lai garšīga vasara!

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu