Kā Masļeņicā ēst pankūkas, lai pievilinātu laimi?

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: Ahturner/Shutterstock.com

Mums šī ziemas beigu gadskārta zināma kā Meteņi, bet slāvu zemēs ir Masļeņica, kuru šogad atzīmē marta otrajā nedēļā (8.03.-14.03.). Šo laiku vēl dēvē par saules un pankūku svētkiem. Tas ir laiks, kad tiek pavadīta ziema un sveikts pavasaris. Astroloģe apgalvo, ka šis ir īstais laiks izmantot zvaigžņu labvēlību.

Astroloģe Aļona Nikoļska pastāstīja par kulinārijas rituāliem, kas palīdzēs piesaistīt mājai laimi, labklājību, mīlestību un veselību, raksta "Krasotka".

Šo svētku nedēļas sākumā īpaša uzmanība jāpievērš pirmajai izceptajai pankūkai. To nepieciešams glīti uzlikt uz šķīvja, grezni izrotāt un tad izbarot putniņiem. Tādējādi tiekot godināti aizgājušie radinieki, kuri reālajā dzīvē nevar pievienoties svētku maltītei, saka astroloģe.  

Foto: Elly Fairytale/Pexels.com

Lai dzīvē būtu vairāk mīlestības, laimes un prieka, trešdien, 10. martā, pankūkai jāpievieno pildījums, piešķirot pašai pankūkai nestandarta formu.

“Trešajā dienā pankūku ir nepieciešams sarullēt rullī; iekšpusē jābūt pildījumam. Tas dzīvē ienesīs daudz interesanta un laba,” apliecina astroloģe.

11. marts ir labākā diena, lai piesaistītu mājai labklājību, tāpēc labāk ēst pankūku, kas salocīta trīsstūrī, arī ar pildījumu tās viducī.

“Šī ir tavas labklājības diena. Jupiters ir vislabvēlīgākā planēta visā Saules sistēmā,” stāsta zvaigžņu speciāliste.

Piektdienu, 12. martu, pārvalda mīlestības planēta Venēra. Tāpēc Nikoļska iesaka ēst vairāk pankūku tieši ar saldiem pildījumiem. Bet sestdien, 13. martā, labāk būt pieticīgākam, jo ​​šai dienai piederas askētisms.

Bet svētdien, 14. martā, tu vari izpausties pēc sirds patikas un atļaut sev jebkādus kulinārijas eksperimentus ar pankūkām un to pildījumiem. Svarīgākais pievērst uzmanību formai.

"Svētdiena ir saules diena, tāpēc pankūkām jābūt apaļām," sacīja Nikoļska

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest

Tēmas

Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu