:format(webp)/nginx/o/2021/03/02/13658631t1h94f9.jpg)
No rīta uz grauzdiņa vajag tikai vienu karoti, bet, kad esi to pārgriezis uz pusēm, jādomā par eļļu, citrona sulu, īpašiem iepakojumiem un ko tik vēl ne, lai atlikums jau pēc stundas nebūtu neglīti brūns. Izrādās - ir vienkāršs risinājums!
No rīta uz grauzdiņa vajag tikai vienu karoti, bet, kad esi to pārgriezis uz pusēm, jādomā par eļļu, citrona sulu, īpašiem iepakojumiem un ko tik vēl ne, lai atlikums jau pēc stundas nebūtu neglīti brūns. Izrādās - ir vienkāršs risinājums!
Patiesi, ja esi no tiem cilvēkiem, kuri no rīta labprāt bauda maizīti, uz kuras sviesta vietā plānā kārtiņā uzziests avokado, tev pilnībā pietiek ar vienu karoti, nav nepieciešama pat puse šī augļa. Un tad klāt problēma - sabojāsies. Tad ko mēs bieži vien izdarām? Apēdam tikai tāpēc, lai nebūtu jāizmet!
Ja esi estētiskais gatavotājs, brīdinām - šī metode tev nepatiks. Ja praktiskums valda pār vizuālo - tad tas ir tev.
Platformā "Tik Tok" popularitāti ir guvis video, kurā kāda sieviete rāda, kā viņa izmanto pa karotei avokado augļa dienā tā, ka atlikums nepaliek brūns.
Ierasti pārgriežam avokado uz pusēm un tad ar karoti izņemam visu mīkstumu. Bet var arī citādāk.
Kas jādara?
Kāpēc auglis nepaliek brūns?
Pašu procesu skaties video: