Pašam savs restorāns dabā: vista karija mērce
Uzbur pats savu restorānu dabā. Izvēlies labu vietu, sarūpē nepieciešamos rīkus, kur gatavot (der arī katliņš, kuru likt uz ugunskura), produktus, un laid ar ģimeni garšu piedzīvojumā zem klajas debess.
Uzbur pats savu restorānu dabā. Izvēlies labu vietu, sarūpē nepieciešamos rīkus, kur gatavot (der arī katliņš, kuru likt uz ugunskura), produktus, un laid ar ģimeni garšu piedzīvojumā zem klajas debess.
Starp citu: pēc šīs receptes vari gatavot arī mājās, tikai samazinot produktu daudzumu un pielāgojot gatavošanas laiku.
Priekšdarbus veic jau mājās un iemarinē atkaulotus vistas šķiņķīšus. Var izmantot arī fileju.
Marinādei tev vajadzēs:
Kad vista ir iemarinēta, var laist dabā un baudīt ne vien svaigo gaisu, bet arī turpināt gatavošanu.
Kas nepieciešams?
Kas jādara? Soli pa solim
Labu apetīti!