Plastmasas maisiņu mistērija: četras metodes ātrai maisiņu atvēršanai

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: Thawatsan suwannachat/Shutterstock.com

Arī tev noteikti ir pazīstama situācija, kad esi veikalā un nepieciešams maisiņš, bet tā atvēršana pārvēršas pamatīgā dusmu uzplūdā. Mieru, tikai mieru! Ir metodes, kas var palīdzēt.

Maisiņi, kas veikalos paredzēti augļiem un dārzeņiem, bieži var mūs padarīt teju vai trakus. Un pirkstu laizīšana nekad nav bijusi laba doma, kur nu vēl šajos apstākļos! Portāls "Novate" atklāj vairākas metodes, kas ļaus ātri un viegli atvērt šķietami aizlīmētos maisiņus.

Izmanto saldētavas

Mitri pirksti ir tas, kas palīdz bez bēdu atvērt maisiņu. Ledus, kas ir saldētavā, ļaus tev samitrināt pirkstus un atvērt maisiņus. 

Mitrās salvetes un roku dezinfektori

Šis ir vēl viens veids, kā padarīt rokas mitras, lai atvērtu maisiņu. Mitro salveti turi pie rokas vai novieto iepirkumu ratiņos un izmanto katru reizi, kad jādabū vaļā maisiņš.

Kopš pandēmijas laika teju katram pie rokas ir dezinfektors, kā arī tie izvietoti veikalā, tātad arī šo šķīdumu vari izmantot, lai samitrinātu rokas un atvērtu maisiņu.

Pirkstu aplaizīšana nav opcija, jo netīras rokas neliekam sejas tuvumā, kur nu vēl mutē! 

Berzē plaukstas un pirkstus

Vēl viena metode ir maisiņu aptvert ar abām plaukstām; berzējot rokas, maisiņa sieniņas ātri vien viena no otras atlips, un to izdosies atvērt.

Vari izmantot arī tikai pirkstus, cenšoties saburzīt maisiņa atvēršanas vietu, lai viena mala atdalās no otras un maisiņš paveras.

Meklē maisiņa stūrīšus

Nē, nē, tie nav stūrīši, kas ir maisiņa dibena daļā. Tā ir tā vieta, kas ir iekšpusē starp abiem rokturīšiem. 

Foto: Erhan Inga/Shutterstock.com, Receptes.lv

Saķer maisiņa vidusdaļu un vienu rokturi, viegli pavelc katru uz savu pusi, un vienā no stūrīšiem parādīsies "astīte". Aiz tās saķerot, viegli atvērsi maisiņu.

Otra versija, kas ir līdzīga šai metodei: satver abus maisiņa rokturus un viegli pastiep katru uz savu pusi. Arī šādi "astīte" stūros būs redzama, to satverot, maisiņš būs vaļā viens un divi!

Atgādinām un iesakām: izvērtē nepieciešamību izmantot plastmasas maisiņus!

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu