Viss ir gaužām vienkārši - jāveic viens taisns iegriezums līdz tortiljas vidum, tad šī maizīte jāsadala četrās daļās. Uz katras ceturtdaļas liek produktus, ko nu kuram kārojas, saloka tortilju un tad to cep panini presē, elektriskajā grilā vai uz pannas.
Rezultāts nav nekas oriģināls, jo kesadiljas ir labi zināms ēdiens un tortilju plāksnes izmantojam bieži. Šo jauno trendu veido tieši pagatavošanas veids - super ērti, ātri un rezultāts - ja apvieno produktus, kuri tev garšo - izcils.
Uz tortiljas plāksnes vari ziest savu mīļāko mērci, likt dažādus sierus, dārzeņus, dažādus gaļas veidus. Kārumnieki var izmēģināt arī saldo versiju ar zemesriekstu sviestu vai šokolādes krēmu, riekstiem, žāvētiem augļiem, mazajiem zefīriņiem - atliek tikai ļauties fantāzijai.
Vai tu jau esi izmēģinājis šo metodi?