Pasauli pārņem jauns trends: tortilju trijstūri jeb vienkāršās kesadiljas

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: Ekrānuzņēmums no Tiktok video

Par kesadilju dzimteni dēvē Meksiku. Tās nav sarežģīti gatavojamas: nepieciešama tortilja, kuru pilda un tad loka uz pusēm vai arī pildījumu liek starp divām tortilju plāksnēm, bet internetu ir pāršalcis jauna gatavošanas metode, kas ir patiesi viegls un to tūdaļ gribas izmēģināt!

Viss ir gaužām vienkārši - jāveic viens taisns iegriezums līdz tortiljas vidum, tad šī maizīte jāsadala četrās daļās. Uz katras ceturtdaļas liek produktus, ko nu kuram kārojas, saloka tortilju un tad to cep panini presē, elektriskajā grilā vai uz pannas.

@alissafay

Tried the wrap trend with whatever was in my fridge! ? ? ##DailyVlog ##EasyRecipe ##wrap ##burrito ##mealplan ##cookathome ##mealprep ##tiktokrecipe ##recipe

♬ doja x calabria - bryce

Rezultāts nav nekas oriģināls, jo kesadiljas ir labi zināms ēdiens un tortilju plāksnes izmantojam bieži. Šo jauno trendu veido tieši pagatavošanas veids - super ērti, ātri un rezultāts - ja apvieno produktus, kuri tev garšo - izcils.

Uz tortiljas plāksnes vari ziest savu mīļāko mērci, likt dažādus sierus, dārzeņus, dažādus gaļas veidus. Kārumnieki var izmēģināt arī saldo versiju ar zemesriekstu sviestu vai šokolādes krēmu, riekstiem, žāvētiem augļiem, mazajiem zefīriņiem - atliek tikai ļauties fantāzijai.

Vai tu jau esi izmēģinājis šo metodi? 

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu