Piecpadsmit gadi un sava pavārgrāmata - "Piparēdiens"

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: Publicitātes foto

Piecpadsmit gadi un sava pavārgrāmata - kulinārijas blogeris Rojs jeb Pipars to ir paveicis. Vienkāršas receptes, kas pagatavojamas īsā laika posmā un vēl - honorārs labdarībai!

Kas ir Pipars? Mazliet pats par sevi: "Mans vārds ir Rojs, bet plašāk esmu pazīstams kā Pipars. Esmu kulinārijas blogeris. Savu blogu rakstu kopš deviņu gadu vecuma. Vai vēlos kļūt par pavāru? Nē! Esmu huligāns virtuvē, un man patīk eksperimentēt, nevis darboties, kā pieņemts un kā tiek uzskatīts par pareizu. 

Kas ir "Piparēdiens"? Šajā grāmatā tu neatradīsi neko no smalkās virtuves. Grāmatai esmu izvēlējies ikdienai domātas receptes no vienkāršiem produktiem, un to pagatavošana nav ne ilga, ne sarežģīta. Jebkuras receptes pagatavošana neaizņems vairāk par 30 minūtēm tava laika, un visās receptēs ir ne vairāk par piecām sastāvdaļām."

Visu savu honorāru par grāmatu, Pipars novirza bērniem ar īpašām vajadzībām!

Grāmatas tapšanā Pipars aicinājis piedalīties arī savus draugus, sabiedrībā zināmus cilvēkus. Grāmatā atradīsi arī receptes kas patikušas Lienei Šomasei, Jānim Bukumam, Ingusam Rutulim, Leldei Dreimanei, Jānim Krīvēnam, Kristapam Zutim un citiem.

Arī tev ir iespēja tikt pie sava grāmatas eksemplāra, piedaloties konkursā laika posmā no šī gada 7. līdz 13. decembrim. Konkursu un noteikumus atradīsi ŠEIT

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu