Ko ēst trešdienā? Signe Meirāne iesaka receptes šodienai, kas ļaus atvilkt elpu no gaļas, bet mēs garantējam, ka maltīte būs sātīga un garšīga!
Ēdienkarte trešdienai: iesaka gardēde
Brokastis, pusdienas un vakariņas
Dzīvnieku izcelsmes pienu var aizstāt ar augu piena dzērieniem. Tie ir veselīgi, ar īpašu garšu, un labākais, ka vari pagatavot arī pats.
Šis nebūs klasisks pupiņu sautējums ar malto gaļu. Pupiņas ir tik sātīgas, ka gaļa nav nepieciešama, bet tomāti un kārtīga deva spinātu gan noderēs. Un, protams, neiztikt bez aromātiskiem garšaugiem.
Pasta? Jā, kāpēc ne - pastas vārīšana un krēmīgas mērces pagatavošana aizņems vien 25 minūtes.
Paldies par receptēm Rimi gardēdei Signei Meirānei!