Ikdienišķa piektdienas ballīte: kā tu pats to mēdz sabojāt? (1)

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: Depositphotos

Atpūsties vajag, arī ballēties vajag un pavadīt laiku ar draugiem un ģimeni. Filmu vakari, spēļu vakari – neiztikt bez uzkodām un dzērieniem. Bet nereti paši sev pasākumu sabojājam, kā? Skaidro “Reader’s Digest”.

Tu pārāk centies

Nav taču svētki, vienkārši atnāks draugi, skatīsieties kādu sporta pārraidi vai spēlēsiet galda spēles, ja? Šī noteikti nav tā reize, kad tev jācenšas visiem izrādīt savas kulināra prasmes. Tādās reizēs darbojas princips: jo vienkāršāk, jo labāk. Kāda gan jēga no ballītes, ja pats to nemaz neizbaudīsi.

Viss ēdiens uz galda

Kura kārtīga ballīte ilgst īsu brīdi? Vakars parasti ir ilgs, un nav nekādas vajadzības visas sagatavotās uzkodas un našķus salikt uz galda uzreiz. Atstāj kādu brīvu vietu, lai visiem ir ērti. Un neaizmirsti, ka daļa ēdienu nav paredzēta ilgstošai uzglabāšanai istabas temperatūrā, tāpēc ik pa brīdim vari vienkārši uzkodu šķīvjus papildināt.

Ledus trūkums

Neatņemama ballīšu sastāvdaļa ir dzērieni. Vienalga, alkoholiski vai bezalkoholiski, vairums no tiem labāk garšo auksti, tāpēc nodrošinies ar kārtīgiem ledus krājumiem. Ja neesi pārliecināts, ka tevis sarūpētais daudzums ir pietiekošs, nekautrējies palūgt draugus, lai paķer kādu paciņu.

Ballīte, našķi un diēta

Ja esi nolēmis uzņemt ciemiņus un galdā cel uzkodas, kas nesader ar taviem diētas plāniem, izejas ir tikai divas: tu vari sarūpēt veselīgos našķus sev vai arī uztaisīt mazo krāpšanās dienu, lai nebojātu sev noskaņojumu un apkārtējie nebūtu spiesti izjust žēlumu par to, ka nevari pilnvērtīgi izbaudīt pasākumu.

Komentāri (1)CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu