5 fakti Gordons Remzijs pārsteidz: viņš nemaz nav sapņojis kļūt par pavāru

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: AP/Scanpix

Gordons Remzijs ir ne vien iemantojis visas pasaules slavu, bet arī ir otrs bagātākais pavārs pasaulē. Bet ko tu par viņu zini? Interesantus faktus, kas saistīti ar Remziju un ēdiena pasauli atklāj portāls “Insider”.

Gordona Remzija bērnības sapnis nebija kļūšana par pavāru, bet gan par profesionālu futbolistu. Uz to viņš arī tiecies, līdz 18 gadu vecumā guvis nopietnu ceļa traumu un sapnis izgaisis.

Par šefpavāru Remzijs pirmo reizi kļuva jau 27 gadu vecumā. Pirms tam strādājis par pavāru daudzos restorānos. 1993. gadā kļuva par galveno saimnieku Londonas restorānā “Aubergine” un trīs gadu laikā šim restorānam nopelnīja 2 Misešlina zvaigznes.

Slavenais pavārs ir atzinis, ja viņam būtu jāizvēlas sava mūža pēdējā maltīte, viņš izvēlētos liellopu Velingtona gaumē. Tā ir liellopa fileja, kas cepta kārtainajā mīklā ar sēnēm. Ja neesi neko tādu baudījis – iesakām!

Nav noslēpums, ka tāda personība kā Gordons Remzijs bieži ceļo. Lidmašīnas ir neatņemama viņa dzīves sastāvdaļa. Bet vai zināji, ka viņš nekad neēd lidmašīnās piedāvāto ēdienu un saka, ka to arī nekad nedarīs? Viņš maltīti ietur pirms lidojuma un pēc tā. Kā viņš pats teicis, pats ir šajā nozarē strādājis un zina kā ēdiens nonāk līdz lidmašīnai un cik daudz laika tas prasa, lai viņš negribētu neko tādu baudīt.

Pica un ananasi – par šo savienojumu domas dalījušās vienmēr. Ir kategorija cilvēku, kuriem šāda pica ir starp favorītiem, bet ir arī tādi, kuri labāk neēd tad neko. Remzijs pieder otrai grupai, jau2017. gadā viņš paziņojis, ka pica un ananasi ir nesaderīga kombinācija un veltījis pat skaļākus vārdus: “Tā nav pica… tā ir kļūda!”.

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu