Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Saulaini dzeltenie

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto
Foto: receptes.lv

Dzeltenā paprika un kāļi satur daudz C vitamīna, kas ir spēcīgs antioksidants, stiprina imunitāti, darbojas pret vīrusiem un stiprina asinsvadu sieniņas. Pagatavot šos dārzeņus var dažādi, taču – jo svaigāk, jo labāk. Var gatavot salātus, spiest kāļu sulu vai rīvēt un skābēt tos tāpat kā kāpostus, kā arī izmantot zupās, sautējumos un biezeņos. Jāatceras, ka pēc vārīšanas vai tvaicēšanas dārzeņi būtu jāizmanto trīs stundu laikā, jo C vitamīns strauji noārdās.

Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu