Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Kļūda, kuru, iespējams, pieļauj savā virtuvē. No šā niķa ir jāatbrīvojas!

Raksta foto
Foto: Depositphotos

Jā, jāatzīst, ka lielākajai daļai no mums pilnīgi noteikti kārotos lielākas virtuves, lai ir vairāk vietas, kur uzglabāt gan produktus, gan gatavošanai nepieciešamos priekšmetus. Uz galdiem, plauktos, virs plauktiem, pat uz ledusskapja tiek atrasta vieta. Bet vai tas ir prātīgi?

Ja tu esi no tiem, kas izvēlas dažādus pārtikas produktus, piemēram, augļus vai maizi, uzglabāt uz ledusskapja, portāls "Food in my room" iesaka no šā niķa ar steigu atbrīvoties. Tam ir vairāki pamatoti iemesli:

  1. Ledusskapis izdala siltumu, kas ceļas augšup (tāpat kā siltums no plīts), tāpēc produkti uz tā daudz ātrāk bojāsies;
  2. Tā ir vieta, kur krājas putekļi, dažkārt veidojas tauku nosēdumi un var vairoties baktērijas;
  3. Var gūt traumas, uzgāžot kaut ko nestabilu no ledusskapja augšas sev virsū.

Augļus turi uz galda, bet maizi un miltu produktus labāk novietot vēsā, tumšā vietā.

Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu