Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Zaļā tēja ne tikai šikam

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tā ir lielisks antioksidantu avots, īpaši, ja runa ir par polifenoliem, kuri atkarībā no situācijas vai nu iznīcina, vai vismaz aptur zobiem uzbrūkošās baktērijas.

Katehīns arī mazina nepatīkamu elpu, tāpēc ieteicams pēc ēdienreizes izdzert nesaldinātu zaļās tējas krūzi. Tā mēs attīrām mutes dobumu, un aizsargājam smaganas un zobus.

Lasi vēl:

Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu