Baudi jauno ražu un dārzeņus

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Depositphotos.com / Pexels.com

Lai arī Latvijā par siltās vasaras tuvošanos pagaidām liecina vienīgi garākas dienas un pirmie sniegpulkstenīši, citviet pasaulē jau ir tik silts un saulains laiks, ka sākusi gatavoties pirmā raža – veikalu plauktos ir atrodami aromātiski zaļumi, salāti, jaunie kāposti, burkāni un citi dārzeņi! Ir vērts atmest mītu, ka šie produkti ir “mākslīgi izdzīti”, nav kvalitatīvi, ir pilni ar pesticīdiem, jo valstīs, no kurām  tie tiek ievesti, laikapstākļi jau šobrīd ir tādi, lai  dārzeņi nogatavotos labi un kvalitatīvi arī bez papildus stimulantiem. Protams, nevajag aizmirst arī mūsu pašu vietējos rudens dārzeņus, kas arī pavasarī vēl arvien ir kvalitatīvi un uzturvielām bagāti! 

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu