Receptes.lvPadomiSmaržaReceptes.lv2020. gada 4. janvāris 10:25CopyDraugiem Whatsapp PinterestRaksta turpinājumsIepriekšējais4 / 6NākamaisPievērs uzmanību krāsaiSaknes ārējās iezīmesFoto: depositphotos.comPasmaržo sakni. Nedrīkst just mitruma un pelējuma aromātu. Ja tomēr sajuti, liec ingveru atpakaļ plauktā un meklē citur. Šāds aromāts liecina par nepreizu saknes uzglabāšanu un tranpostēšanu, tas ietekmēs arī uz garšu.Ingvera tēja ar rozmarīnuFoto: Depositphotos.comRaksta turpinājumsIepriekšējais4 / 6NākamaisPievērs uzmanību krāsaiSaknes ārējās iezīmesKomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
PadomiVakar, 00:02Gan cepumiem, gan kūkām – universālā smilšu mīkla. Konditores recepte un vērtīgi ieteikumi (1)
Recepšu izlases19. decembrisLatviešu iecienīto Ziemassvētku ēdienu kolekcija: 24 receptes svētku galdam
InteresantiVakar, 10:49PVD Afganistānas aprikozēs atrod neuzrādītu, alerģiju izraisošu pārtikas piedevu
RUS TVNETŠodien, 00:00Беспилотник в Резекне, протесты в Грузии, скандал на Олимпиаде - чем запомнился 2024-й: часть 1