Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!

Nolauz gabaliņu

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto
Foto: depositphotos.com

Izvēlies sev vajadzīgā izmēra sakni un nolauz mazu gabaliņu. Ja dzirdi krakšķi, redzi uz nolauztās vietas sulas lāsītes un jūti spēcīgu aromātu - nebūsi kļūdījies ar izvēli. Sakne būs svaiga un sniegs nepieciešamās garšas un smaržu.

Ķirbja krēmzupa ar ingveru

Raksta foto
Foto: Depositphotos.com
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu