Citrons, līmlente un zobu bakstāmie kociņi: kā tas sader kopā?

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Citrons ir viens no visizmantotākajiem augļiem kulinārijā. Tas savu vietu atrod gan gaļas ēdienus, zivju ēdienos, zupās, kūkās, desertos, salātos un dzērienos. Kam citronam līmlente un zobu bakstāmie kociņi?

Nereti ēdienam nepieciešamas tikai dažas lāses citrona sulas. Ko parasti dari? Griez augli uz pusēm, iegūsti vajadzīgo sulas daudzumu un ceri, ka atradīsi veidu kā izlietot atlikušo augli, kamēr tas nav sabojājies.

Izrādās - izdurot kārtīgu caurumiņu ar koka irbulīti var tik pie nepieciešamajām sulas lāsēm. Aizlīmējot šo vietu ciet un uzglabājot citronu ledusskapī, tas būs izmantojam ilgu laiku.

Avots: Sovkusom.ru

Lasi vairāk:

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu