Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Kāpēc izvairīties no maltām garšvielām?

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto
Foto: Depositphotos.com / Pexels.com

Ēdienus nereti īpašus padara tieši tiem pievienotās garšvielas. Nav noslēpums, ka varam iegādāties samaltas garšvielas, mazos, ērtos iepakojumos, bet vai zini, kāpēc labāk izvēlēties nesasmalcinātas garšvielas un garšaugus?

Raksta foto
Foto: Depositphotos.com / Pexels.com

Noteikti ērtāk būs lietot garšvielas, kas jau sasmalcinātas, jo tad nav nepieciešami rīki to apstrādei un nav jāpatērē papildus laiks. Tomēr, svaigi maltas garšvielas vienmēr dos visspēcīgāko aromātu un garšu, kas ēdienam ir nepieciešams. Turklāt, tikai šāda gadījumā tu vari būt drošs, ka garša un smarža ir dabīga, bez pievienotiem aromatizētājiem un garšu pastiprinātājiem. Ir par ko padomāt, vai ne?

Avots: Sovkusom.ru

Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu