Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!

Kādu izvēlēties cepšanas temperatūru?

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto
Foto: depositphotos.com

Zema temperatūra būs tavs sabiedrotais Lēni un zemā temepratūrā - tas ir moto olu kulteņu cepšanai. Cepot uz mazas liesmas, gatavošanās process norit vienmērīgāk un mazāk iztvaiko ūdens, tādejādi iegūstot maigākus un baudāmākus gabaliņus.

Maigais olu kultenis

Raksta foto
Foto: Depositphotos.com
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu