Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2020/02/06/12919897t1h2bfd.jpg)
Kā būtu ar kādu našķīti? Pārvērt cepumu cepšanu par kopīgu ģimenes pasākumu, palīdzīgu roku pielikt varēs arī mazie kulināri. Kopīgs darbs rezultātu padarīs īpaši garšīgu! :) Sāļāku un saldāku cepumu TOP 10! Receptes.lv, Šefpavārs Grāpītis
Noderīgi:
- Lai cepumi izdotos maksimāli gardi un kraukšķīgi – miltus izsijā;
- Nevirini cepeškrāsns durtiņas - tādas darbības var traucē vienmērīgai temperatūrai un cepumi var neizdoties kā ieplānots;
- Cepot cepešpannā, labāk izmantot cepampapīru - nepiedeg un nenosmērē pannu;
- Sviestam jābūt istabas temperatūrā, lai vieglāk sajaukt ar pārējām sastāvdaļām;
- Olām arī vēlams būt istabas temperatūŗā – vieglāk sakult;
- Ieteicamā temperatūra cepumu cepšanai 180C – 200C;
- Pašcepti cepumiņi, skaisti iesaiņoti, noderēs kā dāvana.