Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2020/02/06/12919830t1h3cb1.jpg)
Ja vēl nesenā pagātnē krēmzupa bija reta maltītes sastāvdaļa, jo “Nevar taču zināt, kas tajā zupā ir ielikts!” , tad tagad izmaiņas ir manāmas – krēmzupas gandrīz katrā mājā ir lielā cieņā :) Īpaši rudenī, kad pagrabi, veikali, tirdziņi pilni ar vietējiem labumiem, laiks baudīt šīs noslēpumu pilnās zupas. 9 līdzīgas, bet tomēr atšķirīgas receptes, lai katrs atrastu savai gaumei atbilstošāko! Receptes.lv, Šefpavārs Grāpītis
Noderīgi zināt:
- Krēmzupā labākai garšai ieteicams pievienot saldo krējumu vai kausēto sieru;
- Lielākajā daļā zupu droši var pievienot nedaudz kartupeļus,kas iebiezinās zupu;
- Lai zupa nebūtu par šķidru, ieteicams noliet ūdeni/buljonu, kurā vārīti piem. dārzeņi. Ja nepieciešams tad pēc tam pamazām pievienot;
- Gandrīz ikvienu krēmzupu labi papildinās maizes grauzdiņi (gaišie vai tumšie) vai maizes standziņas;
- Krēmzupa ir ļoti piemērota tam, lai tajā pievienotu produktus, kas daudziem varētu negaršot (piem., bērniem) - burkāni, sīpoli, ķirbji utt.