Skip to footer
Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!

Krēmzupu TOP 9!

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto

Ja vēl nesenā pagātnē krēmzupa bija reta maltītes sastāvdaļa, jo “Nevar taču zināt, kas tajā zupā ir ielikts!” , tad tagad izmaiņas ir manāmas – krēmzupas gandrīz katrā mājā ir lielā cieņā :) Īpaši rudenī, kad pagrabi, veikali, tirdziņi pilni ar vietējiem labumiem, laiks baudīt  šīs noslēpumu pilnās zupas. 9 līdzīgas, bet tomēr atšķirīgas receptes, lai katrs atrastu savai gaumei atbilstošāko! Receptes.lv, Šefpavārs Grāpītis

Noderīgi zināt:

  • Krēmzupā labākai garšai ieteicams pievienot saldo krējumu vai kausēto sieru;
  • Lielākajā daļā zupu droši var pievienot nedaudz kartupeļus,kas iebiezinās zupu;
  • Lai zupa nebūtu par šķidru, ieteicams noliet ūdeni/buljonu, kurā vārīti piem. dārzeņi. Ja nepieciešams tad pēc tam pamazām pievienot;
  • Gandrīz ikvienu krēmzupu labi papildinās maizes grauzdiņi (gaišie vai tumšie) vai maizes standziņas;
  • Krēmzupa ir ļoti piemērota tam, lai tajā pievienotu produktus, kas daudziem varētu negaršot (piem., bērniem) - burkāni, sīpoli, ķirbji utt.
Komentāri
Receptes.lv iesaka
TVNET lasītākais saturs
Uz augšu