Lavašs ar tunci

2006. gada 18. maijs
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
30 min
1. Šim nolūkam garšīgāks ir armēņu lavašs.
2. Pildījumam ņem vārītas olas un savā sulā konservētu tunci, ko saspaida ar dakšiņu.
3. Pievieno vārītu, sasmalcinātus zaļumus, vegetu, sāli, maltus melnos piparus un majonēzi. Visu samaisa.
4. Lavašu izklāj uz galda un ļoti plānā kārtiņā pārziež ar pildījumu. Ja to liks biezā slānī, ēdiens būs ļoti mitrs.
5. Satin rullī un ietin celofāna plēvē. Galus aizloka ciet un uz nakti liek ledusskapī (var uzlikt arī slogu).
6. Nākamajā rītā pasniedz sagrieztu šķēlēs.
7. Garšīgs brokastu ēdiens, ko var piedāvāt sviestmaizes vietā.
8. Labu apetīti!
Uz augšu