Pildītās Lieldienu olas ar cepeša gaļu un papriku

5 1
Pildītās Lieldienu olas ar cepeša gaļu un papriku
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 5 vārītas olas
  • Vārīts šķiņķis vai cepeša gaļa
  • Majonēze
  • Lociņi
  • Dillītes
  • Sarkanā paprika
  • Sāls pēc garšas

Pagatavošana

30 min.
  1. Visas, cieti vārītās olas pārgriež horizontāli uz pusēm un prātīgi izņem olu dzeltenumus.
  2. Olu baltumu "trauciņus" skaisti izvieto uz paplātes vienu blakus otram.
  3. Tad blodā sajauc samīcītus olu dzeltenumus ar majonēzi pievieno gaļas gabaliņus sagrieztus un piejauc vēl smalki sagriestus lociņus, dillītes un papriku.
  4. Tad sagatavoto masu pilda olu baltumu trauciņos un var izrotāt ar zaļumiem un paprikas gabaliņiem.

    Labu apetīti!
    Tad sagatavoto masu pilda olu baltumu trauciņos un var izrot...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas