Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Zemeņu un aveņu kūkas ar putukrējumu

2006. gada 2. janvāris
Foto: Ina Fominova
Pagatavošana
1 min
1. Olud dzeltenumus, pūdercukuru un citronu miziņu sajauc un puto līdz masas apjoms palielinājies 2 reizes. Olu baltumus saputo stingrās putos, pievieno miltus, sāli un cieti, tad uzmanīgi sajauc ar olu dezeltenumiem. Izveltnē divas loksnes un cep uz mazas liesmas, lat tās paliktu gaišas un mīkstas. Loksnēm apgriež malas, sagriež vienādos četrsūros. Putukrējumam pieliek avenes vai zemenes, sadrupinātus biskvīta atgriezumus. šo masu smērē starp diviem biskvīta gabaliem, virsu apziež ar mamlādi un apkaisa ar sarīvētu šokolādi.
Uz augšu