Pupiņu sautējums ar žāvētu vistiņu

5 1

Sastāvdaļas

  • 400 -500 gr. pupiņas- konservētas-sarkanas vai baltas-pēc izvēles
  • 200 -300 gr. žāvētas vistas vai 3-4 žāvēti vistu stilbiņi
  • 1 -2 paciņas rīsu (tie kuri kastītēs dzīvo)
  • Kajēnas pipari - naža gals
  • Paprikas pulveris - ½ tējkarote
  • Ķimenes - tikpat daudz
  • Selerijas - 100 gr
  • 2 daiviņas ķiploka
  • Tabasco mērce
  • Lauru lapas - 2 gb
  • Pētersīļi buntīte

Pagatavošana

1 min.
  1. Vistiņu sagriež gabaliņos, met katlā kopā ar pupiņām, kurām drīkst aizmirst noliet konservējošo šķidrumu ;), pievieno garšvielas un sasmalcināto (saspiesto) ķiploku, izņemot pētersīļus, liek uz nelielas uguns pasautēties. Pa to laiku vāra rīsus, kad tie gatavi, noskalo. Kamēr rīsi vārījušies, sautējums arī gatavs :)
  2. Pasniedz uz šķīvja sautējumu kārtojot vienā- rīsus otrā malā. Neaizmirstam sautējumu pārkaisīt ar sagrieztajiem pētersīļiem! Rīsiem var smuki uzlikt kādu pētersīla lapiņu , kura nav sagriezusies :)
  3. Lai labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni