Sākums > Receptes > Salāti

Laša salāti ar olu un avokado

2005. gada 27. septembris
Foto: Depositphotos.com
Svaigi, reizē barojoši salāti :) Pasniedz uzreiz, jo citādāk avokado paliks melns, citrona sulas šeit nav tik daudz.
Pagatavošana
20 min
1. Cieti novāra olas, atdzesē. Noloba un sagriež daiviņās - kārto uz šķīvja.
2. Avokado atbrīvo no kodola un mizas - sagriež šķēlītēs, kārto uz olas. Pārkaisa ar sāli un pipariem pēc garšas.
3. Pa virsu liek laša šķēlītes un pārslaka ar citrona sulu.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
4. Cieti novāra olas, atdzesē. Noloba un sagriež daiviņās - kārto uz šķīvja.
5. Avokado atbrīvo no kodola un mizas - sagriež šķēlītēs, kārto uz olas. Pārkaisa ar sāli un pipariem pēc garšas.
6. Pa virsu liek laša šķēlītes un pārslaka ar citrona sulu.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
7. Cieti novāra olas, atdzesē. Noloba un sagriež daiviņās - kārto uz šķīvja.
8. Avokado atbrīvo no kodola un mizas - sagriež šķēlītēs, kārto uz olas. Pārkaisa ar sāli un pipariem pēc garšas.
9. Pa virsu liek laša šķēlītes un pārslaka ar citrona sulu.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu