1. Cieti novāra olas, atdzesē. Noloba un sagriež daiviņās - kārto uz šķīvja.
2. Avokado atbrīvo no kodola un mizas - sagriež šķēlītēs, kārto uz olas. Pārkaisa ar sāli un pipariem pēc garšas.
3. Pa virsu liek laša šķēlītes un pārslaka ar citrona sulu.
Lai labi garšo!

Foto: Depositphotos.com
4. Cieti novāra olas, atdzesē. Noloba un sagriež daiviņās - kārto uz šķīvja.
5. Avokado atbrīvo no kodola un mizas - sagriež šķēlītēs, kārto uz olas. Pārkaisa ar sāli un pipariem pēc garšas.
6. Pa virsu liek laša šķēlītes un pārslaka ar citrona sulu.
Lai labi garšo!

Foto: Depositphotos.com
7. Cieti novāra olas, atdzesē. Noloba un sagriež daiviņās - kārto uz šķīvja.
8. Avokado atbrīvo no kodola un mizas - sagriež šķēlītēs, kārto uz olas. Pārkaisa ar sāli un pipariem pēc garšas.
9. Pa virsu liek laša šķēlītes un pārslaka ar citrona sulu.
Lai labi garšo!

Foto: Depositphotos.com