Burkānu sautējums

5 1
Burkānu sautējums
Foto: Depositphotos
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 kg burkānu
  • 200 ml saldā krējuma
  • 1 kubiņš dārzeņu buljona
  • 1 ēd. k. miltu
  • Sāls
  • Baziliks
  • Maurloki

Pagatavošana

45 min.
  1. Burkānus nomizo, sagriež ripiņās un viegli apcep pannā (uzkaisa 3 vai 4 šķipsniņas sāli).
  2. Sadrupina buljonu un nedaudz sasmalcinātu svaigu vai klatētu baziliku, uzlej karstu ūdeni tik daudz, lai nosegtu burkānus.
  3. Sautē kamēr burkāni mīksi un ūdens iztvaikojis.
  4. Pievieno krējumu un vēl kādu brīdi pasautē. Uzsijjā caur sietiņu miltus (tas tādēļ, lai nesametās kunkuļos) un apmaisa.
  5. Pasniedzot pārkaisa ar maurlokiem.
  6. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni