Cepta līdaka ar dillēm un citronu

5 1
Cepta līdaka ar dillēm un citronu
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 1 vidēja liela līdaka
  • 1 sīpols
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 1 citrons
  • 30-40 g diļļu
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari pēc garšas

Pagatavošana

40 min.
  1. Notīra līdaku un izņem iekšas, tad nomazgā.
    Notīra līdaku un izņem iekšas, tad nomazgā.
    Foto: Depositphotos.com
  2. Iekšu vietā sapilda sagrieztu sīpolu, ķiploku, dilles, sāli un piespiež to pilnu ar citrona sulu, tad aiztin ciet ar diegu.
  3. Ārpusi apsmērē ar sāli, pipariem un uzpiež citrona sulas atlikumu.
  4. Ietin folijā un liek cepties sakarsētā cepeškrāsnī 225 grādos ~ 25 min.
    Pasniedz ar kartupeļiem.

    Lai labi garšo!
    Ietin folijā un liek cepties sakarsētā cepeškrāsnī 225 grādo...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

karlis 2011. gada 31. oktobris 17:03
baigi garsigi bet ieksa ari vajadzeja piparus un sali ne tikai arpuse
Tina 2009. gada 28. jūnijs 14:35
Ļoti garšīgi... piebilde: cepšanas laika vidū atvērt folliju, uzliet nedaudz majonēzes un cept atvērtu līdz galam! Super!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni