Lasis cepeškrāsnī

5 1
Izmēģinātas daudzas un dažādas receptes, bet atgriežos pie tās pašas vienkāršākās, jo tad vairāk var izgaršot laša izcilo garšu.
Recepte no bloga virtuvediviem.wordpress.com

Sastāvdaļas

  • 500 g laša filejas gabaliņu
  • Timiāns
  • Rozmarīns
  • Malti piecu graudu pipari
  • Sāls
  • Augu eļļa

Pagatavošana

30 min.
  1. Ņem cepšanas plāti un ieziež ar augu eļļu, kārto virsū laša gabaliņus.
  2. Pārkaisa ar sāli un pipariem.
  3. Uzkaisa timiāna un rozmarīna lapiņas.
    Uzkaisa timiāna un rozmarīna lapiņas.
  4. Liek iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 200 grādos.
  5. Cep, līdz zivs gatava, apmēram 20 minūtes. Šāds lasis ir labāks par jebko!

    Labu apetīti!
    Cep, līdz zivs gatava, apmēram 20 minūtes. Šāds lasis ir lab...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni