2. Cukīni un baklažānu nomizo. Papriku iztīra.
3. Visus dārzeņus sagriež mazos kubiņos.
4. Notīra ķiploku un sīpolu - sasmalcina.
5. Apcep sīpolu ar ķiploku olīveļļā. Pievieno papriku un tomātus, svaigu timiānu un lauru lapu, turpina cept.
6. Citā pannā paralēli olīveļļā cep cukīni un baklažānu.
7. Cepot, visu regulāri maisa. Papildina ar sāli un svaigi maltiem pipariem.
8. Kad paprika ar tomātiem apcepušies, liek virsū vāku un uz mazas uguns sautē.
Dārzeņus cep atsevišķi, jo ir atšķirīgi gatavošanās laiks - svarīgi, lai nepazūd dārzeņu struktūra.
9. Kad cukīni ar baklažanu apcepušies un mazliet pasautējušies, pievieno tomātu un paprikas maisījuma, samaisa un ļauj garšam savilkties.
Pasniedz ar grauzdētu bageti.
Labu apetīti!

Foto: Receptes.lv