Pica Margarita

3 1

Sastāvdaļas

  • Mīklai:
  • 300 g miltu
  • 21 g rauga (1/2 paciņa)
  • 1 šķipsna/s cukura
  • 1/8 l remdena ūdens
  • 1 tējk. sāls
  • 2 ēd. k. eļļas
  • Pildījumam:
  • 2 kārbas picas tomātu (neto svars pa 400 g)
  • 1 liels sīpols
  • 2 bumbiņas Mozzarella siera 125g katra)
  • 4 ēd. k. tomātu pastas
  • 2 tējk. kaltēta oregano
  • 2 tējk. timiāna
  • Kaltēts baziliks
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

60 min.
  1. Miltus ieberbļodā, iespiež tajos bedrīti. Iedrupina raugu, samaisa to ar 3 ēd.k. ūdens, cukuru un mazliet miltiem. Pārsedz un atstā siltā vietā uz 15 minūtēm.
  2. Sīpolu smalki sakapā. Sakarsē eļļu, apcep tajā sīpolus. Piespiež klāt ķiploku. Pievieno tomātu pastu un tomātus. Pieliek sāli, piparus un garšaugus. Ļauj lēni pannā vai katliņā bez vāka 15 minūtes vārīties.
  3. Ieraugam pielej atlikušo ūdeni un eļļu. Samīca. Pārsedz un atstāj vēl uz 20 minūtēm.
  4. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 220 grādu temperatūrai.
  5. Plāti ietauko ar taukvielām. Mīklu var cept vai nu 2 apaļas vai 1 taisnstūra pa visu plāti.
  6. Uzliek mīklu uz plāts un pārsmērē ar tomāta mērci. Mozzarella sieru sagriež gabaliņos un pārkaisa pāri.
  7. Cep cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā 25 minūtes.
    P.S. Es pusi picsa apkaisīju ar sagrieztu šķiņķi un tad pārkaisīju ar mozzarella sieru.

    Labu apetīti!
    Cep cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā 25 minūtes. 
P.S. Es...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni