Sulīgās plūmes ar šķiņķi

4 1
Šo plūmju sezonas tapu garša vislabāk izcelsies kopā ar izteikti augļaino vīnu no Garnacha vīnogām, par ko Sardīnijā klīst nostāsti, ka šī vīna lietošana esot viena no ilgdzīvošanas receptēm.
Paldies par recepti Rimi vīna dārza vīnzinim Mārcim Mitrevicam un gardēdim Normundam Baranovskim!

Sastāvdaļas

  • 16 plānas Serrano šķiņķa šķēlītes
  • 4 sarkanās vai dzeltenās plūmes, sagrieztas četrās daļās

Pagatavošana

10 min.
  1. Katrai plūmes ceturtdaļai apkārt apvij šķiņķa šķēlīti, sasprauž pa vidu ar zobu bakstāmo kociņu un – gatavs baudīšanai!

    Labu apetīti!
    Katrai plūmes ceturtdaļai apkārt apvij šķiņķa šķēlīti, saspr...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas