Jāņogu želeja

4 1
Jāņogu želeja
Foto: Depositphotos.com
Jāņogu želeja ir iecienīta izejviela kūkām un tortēm, kā arī saldajiem ēdieniem un sāļajām mērcēm. Stingru jāņogu želeju pasniedz arī pie gaļas ēdieniem.
Recepte no grāmatas "Konservēšanas rokasgrāmata", Iveta Galēja; apgāds "Zvaigzne ABC"

Sastāvdaļas

  • 1 l jāņogu sulas
  • 1 kg cukura

Pagatavošana

20 min.
  1. Katlā ielej sulu, pieber cukuru un maisot karsē, līdz cukurs izkusis.
  2. Karstu lej mazās burciņās un aizvāko. Uzglabā aukstumā.

    Lai labi garšo!
    Karstu lej mazās burciņās un aizvāko. Uzglabā aukstumā.

L...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi