Aromātiskie rīsi ar dārzeņiem

4 1
Viegls ēdiens no zaļajiem dārzeņiem un pākšaugiem, kur īpašo receptes noslēpumu piešķir kanēlis.
Recepte tapusi sadarbībā ar Ondo.lv!
Foto: pexels.com. Apmaksāta publikācija.

Sastāvdaļas

  • Rīsi (ieteicams brūnie) pēc vēlamā daudzuma
  • Saldētu vai svaigu zaļo dārzeņu mikss pēc vēlamā daudzuma
  • Sīpoli
  • Puravs
  • 1 kanēļa standziņa
  • Sāls

Pagatavošana

35 min.
  1. Katliņā ielej ūdeni, un rīsus liek vārīties, pievienojot kanēļa standziņu. Pirms rīsi pavisam gatavi, nogriež uguni un uzliek vāciņu, atstājot ievilkties uz aptuveni 5 minūtēm.
  2. Citā katliņā lej ūdeni, pievieno garšvielas un izvēlētos dārzeņus. Visu vāra aptuveni 4 minūtes, pievieno sakapātus sīpolus un vāra vēl vienu minūti.
  3. Rīsus ieber bļodā vai katliņā un izņem kanēļa standziņu. Rīsiem pievieno dārzeņus un garšvielas pēc paša vēlmes.

    Labu apetīti!
    Rīsus ieber bļodā vai katliņā un izņem kanēļa standziņu. Rīs...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni