Zebras kekss

4 1

Sastāvdaļas

10 porcijas
  • 2 glāzes kviešu miltu
  • 100 g sviesta
  • 1 /2 glāze piena
  • 2 olas
  • 1 ēd. k. kakao
  • 1 tējk. vaniļas pulvera
  • 1 tējk. sodas
  • Cukurs pēc garšas

Pagatavošana

60 min.
  1. Olas sakuļ ar cukuru, pēc tam pievieno pienu. Visu samaisa.
  2. Sviestu izkausē un pievieno masai, tad liek klāt miltus, sodu, vaniļas pulveri.
  3. Citā bļodā liek 1/4 daļu visas masas un pieliek kakao.
  4. Ņem keksa formu un to iesmērē ar sviestu. Tad ņem 1 ēd. k. brūnās masas un liek ar tievu strūkliņu keksa formā pa apli, tad ņem balto masu un lēnām lej virsū brūnajai, līdz brūnā masa nav redzema, tad atkal ņem 1 ēd. k. brūno un velk apli, pārlej ar balto masu.
  5. Tā dara, līdz masa beidzas.
  6. Cep cepeškrāsnī līdz gatavībai 180 grādos.
  7. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize