Tīģergarneles kokosriekstu krēma un čili mērcē

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 1 kg jēlu, lobītu tīģergarneļu
  • 15 ml olīveļļas
  • 1 sīpols
  • 1 citronzāles stiebrs
  • 1 tējk. svaiga ingvera
  • 1 tējk. čili mērces
  • 250 ml kokosriekstu krēma
  • 100 ml sojas mērces
  • 1 tējk. pūdercukura
  • Sauja svaiga bazilika

Pagatavošana

30 min.
  1. Sakapā ingveru un sīpolu. Sagriež citronzāli apmēram 2 cm lielos gabaliņos.
    Sakapā ingveru un sīpolu. Sagriež citronzāli apmēram 2 cm li...
  2. Lielā pannā uzkarsē eļļu. Pievieno kapātu sīpolu, ingveru un sagrieztu citronzāli. Maisot cep 1 minūti. Pievieno garneles un čili mērci. Maisot cep 2 minūtes.
    Lielā pannā uzkarsē eļļu. Pievieno kapātu sīpolu, ingveru un...
  3. Tikmēr bļodiņā samaisa kokosriekstu krēmu, sojas mērci un cukuru.
    Tikmēr bļodiņā samaisa kokosriekstu krēmu, sojas mērci un cu...
  4. Maisījumu pārlej garnelēm. Maisot turpina cept vēl 2 minūtes vai līdz garneles ir gatavas.
    Maisījumu pārlej garnelēm. Maisot turpina cept vēl 2 minūtes...
  5. Sakapā baziliku, un ar to pārkaisa gatavo porciju.
    Sakapā baziliku, un ar to pārkaisa gatavo porciju.
  6. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni