Tīģergarneles kokosriekstu krēma un čili mērcē
Kolekcijas:
Veģetārās
Sastāvdaļas
4 porcijas- 1 kg jēlu, lobītu tīģergarneļu
- 15 ml olīveļļas
- 1 sīpols
- 1 citronzāles stiebrs
- 1 tējk. svaiga ingvera
- 1 tējk. čili mērces
- 250 ml kokosriekstu krēma
- 100 ml sojas mērces
- 1 tējk. pūdercukura
- Sauja svaiga bazilika
-
Sakapā ingveru un sīpolu. Sagriež citronzāli apmēram 2 cm lielos gabaliņos.
-
Lielā pannā uzkarsē eļļu. Pievieno kapātu sīpolu, ingveru un sagrieztu citronzāli. Maisot cep 1 minūti. Pievieno garneles un čili mērci. Maisot cep 2 minūtes.
-
Tikmēr bļodiņā samaisa kokosriekstu krēmu, sojas mērci un cukuru.
-
Maisījumu pārlej garnelēm. Maisot turpina cept vēl 2 minūtes vai līdz garneles ir gatavas.
-
Sakapā baziliku, un ar to pārkaisa gatavo porciju.
- Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Komentāri