1. Viss, kas jums vajadzīgs ir: banāni, sviests, zemenes, biezpiens, cepumi, saldais krējums, kondensētais piens, zemenes. Nav noteikta daudzuma, visu daru uz acu mēra.

Foto: Līva Ozola
2. Sākumā izkausē sviestu, ņēmu pusīti no paciņas.

Foto: Līva Ozola
3. Sasmalcina selgas cepumus. Es to darīju ar blendera palīdzību.

Foto: Līva Ozola
4. Pievieno izkausēto sviestu.

Foto: Līva Ozola
5. Pievieno vēl kondensēto pienu.
6. Tikmēr sakuļ putukrējumu. Ja nu kāds to nav darījis, tad: paņem saldo krējumu un izlej bļodā, pievieno cukuru, apmēram 2 karotītes un sakuļ.

Foto: Līva Ozola
7. Kad putukrējums gandrīz jau sakults, pievieno biezpienu. Labāk to ir iedrupināt iekšā.
8. Sagriež banānus.

Foto: Līva Ozola
9. Formā ar noņemamām malām kārto cepumu masu, to kārtīgi piespiežot.
10. Nākamajā kārtā liek banānus.
11. Liek biezpiena - putukrējuma masu.
12. Pa virsu kārto zemenītes.