Cūkgaļas šašliks ar hmeli-suneli

5 1
Cūkgaļas šašliks ar hmeli-suneli
Foto: Depositphotos.com
Jācenšās gaļu pirkt svaigu un vēlams ar speķīti klat. Tad visam jābūt pa pirmo!

Sastāvdaļas

  • 2 kg cūkgaļas kakla karbonādes, vai arī kādu citu zorti, bet, lai būtu klāt speķītis biš
  • 1 kg sīpolu
  • 1 paciņa hmeli-suneli garšvielas.
  • Sāls
  • Pipari
  • Olīveļļa

Pagatavošana

10 min.
  1. Sagriež visu gaļu šašlika cienīgos gabalos.
  2. Sagriež sīpolus aplīšos vai pusmēnestiņos.
  3. Maisa visu kopā, ber klāt hmeli-suneli, sāli, piparus un pārlej ar kvalitatīvu olīveļļu. Var būt pirmā dzinuma otrā vai devītā, tam nav nozīmbes, bet lai būtu laba pēc smaržas un garšas. Eļļu uzliet vajag mazliet, bet tikai tad, kad visas garšvielas sabērtas un gaļa samaisīta. Nevajag iedomāties tagad liet tā, ka pludo viss. (mazliet, tā lai knapi slapš būtu).
  4. Liek šķīvi ar trīslitra ūdens burku virsū un pastum malā uz pārs h. Ideālā variantā atstāj līdz rītam ledusskapī, lai pusdienās var cept.

    Lai labi garšo!
    Liek šķīvi ar trīslitra ūdens burku virsū un pastum malā uz...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni