Pasta ar tīģergarnelēm

5 1
Pasta ar tīģergarnelēm
Foto: Depositphotos.com
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 400 g attīrītu tīģergarneļu
  • 4 ēd. k. olīveļļas
  • 1/2 citrona sulas
  • 4 daiviņa/s ķiploka
  • 1 tējk. sāls
  • 1/2 tējk. svaigi maltu melno piparu
  • 1/4 tējk. sarkano malto piparu
  • 200 ml saldā krējuma
  • 5 ēd. k. sviesta
  • 300 g tagliatelli pastas
  • Garšaugi pēc izvēles

Pagatavošana

40 min.
  1. Pannā sakarsē eļļu un apmēram 2 minūtes sautē tajā garneles.
  2. Gatavas garneles izņem no pannas un tajā liek ar ķiploku spiedi saspiestus ķiplokus, citrona sulu, sāli, melnos un sarkanos piparus, saldo krējumu. Visu uzvāra.
  3. Iemaisa sviestu, garneles un mazliet zaļumus pēc izvēles - ja ir, svaigus, ja ne - kaltētus.
  4. Sālsūdenī novāra pasu, sajauc tos ar garneļu mērci.

    Labu apetīti!
    Sālsūdenī novāra pasu, sajauc tos ar garneļu mērci. 

Labu...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni