Olu liķiera trifeles

3 1

Sastāvdaļas

  • 100 g augstas kvalitātes tumšās šokolādes
  • 50 g sviesta
  • 30 g Dansukker pūdercukura ar šokolādes garšu
  • 10 ml sarīvētu apelsīna miziņu
  • 30 ml olu liķiera
  • Dekorēšanai:
  • 60 g Dansukker pūdercukura

Pagatavošana

30 min.
  1. Šokolādi un sviestu izkausē uz lēnas uguns.
  2. Pievieno pūdercukuru ar šokolādes garšu, apelsīna miziņu un olu liķieri, visu samaisa.
  3. Masu atdzesē līdz istabas temperatūrai, pēc tam pārliek ledusskapī un pagaida, līdz masa pilnībā sastingst.
  4. Tad no masas veido (izgrebj) bumbiņas ar karstā ūdenī iemērktas karotes palīdzību. Bumbiņas apviļā pūdercukurā.
  5. Trifeles ieteicams uzglabāt vēsumā.
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti