Sākums > Receptes > Zupas

Frikadeļu ātrā zupa

2005. gada 4. maijs
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
40 min
1. Liek vārīt ūdeni, pievieno uz rupjās sakņu rīves sarīvētu burkānu.
2. Sīpolu sasmalcina un apcep taukos, liek klāt zupai. Pieliek sāli, piparus, lauru lapu.
3. Kartupeļus sagriež kubiņos un liek klāt zupai pēc kādām 10 minūtēm.
4. Vēl pēc 15 minūtēm pievieno frikadeles. Frikadeļu pagatavošana: maltai gaļai pievieno 1 tējk. sāls, piparus, pusglāzi vārītu rīsu (vai izmērcētu baltmaizi, vai 2 ēdamk. miltu), ķiploku un samīca.
Vāra, līdz frikadeles gatavas.
Vārīšanas procesa beigā pievieno sasmalcinātus zaļumus pēc izvēles - aromātam un papildus garšai.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu