Cūkgaļas cepetis

3 1
Cūkgaļas cepetis
Foto: Depositphotos.com
Mīksts, sulīgs un aromātisks cepetis, kurš iepriecinās īpaši vīriešu vēderus :)

Sastāvdaļas

  • 2 kg cūkgaļas (šķiņķis vai kakla karbonāde)
  • 5 daiviņa/s ķiploka
  • Dižonas sinepes
  • Zaļumi pasniegšanai
  • Piparu graudiņi
  • Sāls

Pagatavošana

150 min.
  1. Visas garšvielas samaisa kopā (ķiplokus sagriež plānās šķēlītēs) - ar maisījumu kārtīgi iesmērē gaļu,
  2. Ietin gaļu folija un cep 200C apmēram 2-3 h, kamēr mīksts un brūns. Ja vajag, uz cepšanas beigām noņem no virsas foliju, lai apbrūnē.
    Pasniedz pārkaisītu ar zaļumiem.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

madara 2009. gada 4. septembris 20:00
ļoti garšīgi sanāca, garšoja visiem :)
saīds 2009. gada 27. augusts 13:51
Laikam jau domātas 5 ķiploka daiviņas un tā cepšana notiek krāsnī.
Tas nu tā.
Ieteiktu kādu stundiņu gaļu tajā marinādē paturēt teiksim ledusskapī un tad ķerties pie termiskās apstrādes.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni