Borščs ar ēdamgliemeņu gaļu

4 1

Sastāvdaļas

  • 180 g ēdamgliemeņu gaļas
  • 200 g svaigie kāposti
  • 3 bietes
  • 2 burkāni
  • 2 sīpoli
  • 2 kartupeļi
  • 2 ēdamk. tomātu pasta
  • 2 ēdamk. sviests
  • Pētersīļi
  • Dilles
  • Sāls

Pagatavošana

35 min.
  1. Ēdamgliemeņu gaļu atkausē un apcep kopā ar sagrieztiem sīpoliem. Notīra un nomazgā bietes, burkānus, kartupeļus, pētersīļus un sīpolus, visu sagriež un liek katlā, Tad pievieno tomātu pastu, kausētu sviestu, nedaudz ūdeni un to visu sautē. Aptuveni pēc 20 min. pievieno sagrieztus kāpostus un sagatavotu ēdamgliemeņu gaļu, sāli, pētersīļa zaļumus, dilles un nedaudz pasautē.

Komentāri

Vik 2010. gada 29. jūnijs 19:51
Rīgas miesnieks diezvai vai ražo ēdamgliemenes, taka tā gaļas reklāma ir nevietā! ;)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas