Cepta dorada ar laimu

5 1
Paldies, Dārtai par iesūtīto foto (konkursa ietvaros)!

Sastāvdaļas

  • 1 dorada
  • 1 /2 laims
  • 1 ēd. k. kausēta sviesta
  • 3 - 4 daiviņs ķiploka
  • Malti baltie pipari
  • Sāls

Pagatavošana

25 min.
  1. Nomazgā zivi, ierīvē ar sāli, pipariem un pārziež ar kausētu sviestu, kas sajaukts ar sasmalcinātiem ķiplokiem.
  2. Sagriež laimu, ieliek dažas laima šķēlītes zivs vēdera dobumā.
  3. Cep 20 min., 200°C. Pasniedz veselu ar lapu salātiem.
  4. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni