Saldais biezpiena krēms ar aveņu mērci

5 1
Saldais biezpiena krēms ar aveņu mērci
Foto: Depositphotos.com
Ogas var izmantot jebkuras, attiecīgi pielāgojot arī cukura daudzumu - jo skābāka oga, jo saldāku var taisīt vai nu biezpiena masu vai pašu ogu mērci.

Sastāvdaļas

  • Biezpienam:
  • 250 g biezpiena
  • 100 ml saldā krējuma
  • 2 tējk. cukura
  • Mērcei:
  • 400 g aveņu vai citu pieejamu ogu
  • 2-3 tējk. cukura

Pagatavošana

30 min.
  1. Biezpienu liek bļodā, pievieno cuku, pielej saldo krējumu un puto, bet neaizraujas, lai var sajust nedaudz biezpiena graudainumu.
  2. Lieliski sader ar aveņu mērci, tāpēc ogas attīra un sablendē ar cukuru.
  3. Lej deserta traukā, virsū kārto biezpiena masu un bauda.

    Lai labi garšo!
    Lej deserta traukā, virsū kārto biezpiena masu un bauda....
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

kristine 2013. gada 3. decembris 13:05
kas ne? loti feins sanaca tikai es vel ar kiseliti
ja 2010. gada 29. oktobris 12:44

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti